Coppa Piacentina PDO

€26.00

(€32.00 /Kg Peso prodotto circa 800 Gr))

,
5/ 5
Tax included

Coppa Piacentina PDO is a cured charcuterie product, obtained from the cervical muscles of heavy pigs born, raised and slaughtered in Emilia Romagna and Lombardy.

Excellent maturation in a fresh & humid underground cellar and, according to the regulations, at least for 6 months to define Piacentina PDO.

 

Quantity
Available

  • Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente) Politiche per la sicurezza (modificale con il modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per le spedizioni (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente) Politiche per i resi merce (modificale con il Modulo rassicurazioni cliente)

Main characteristics:

- Typical smell of pork matured in a natural environment and conditioned by the curing time.

- The color is bright red of the flesh and white of the fat parts

- The taste is delicate and characteristic, sweet and pleasant

- The texture is compact, soft, melting and no-sticky

Denominazione di Origine Protetta ai sensi del Reg. UE 1151/2012 (PDO)

SALS-0030

Data sheet

Format
Seasoning
More than 6 months
Production area

You might also like